Читај ми!

Zbog snega otežan saobraćaj na putu Niš-Sofija, problemi i kod Sjenice

Ekipe zimske službe čiste sneg na međunarodnom putu Niš - Sofija, ali se saobraćaj i dalje odvija otežano zbog snega koji od podneva intezivno pada. Put prvog prioriteta koji vodi od Novog Pazara ka Sjenici prohodan je za sva putnička i teretna vozila, osim što na deonici pod Golijom ima snežnih nanosa, a mnogo lošija situacija je na putu od Sjenice ka Zlataru, gde sneg uopšte nije očišćen. AMSS apeluje na vozače da bez zimske opreme ne kreću na put.

22.45 - U toku je čišćenje snega na međunarodnom putu Niš-Sofija, ali je saobraćaj i dalje otežan, javlja dopisnik RTS-a. 

21.00 - Sneg slabog i umerenog intenziteta pada na području južne, jugozapadne, jugoistočne i istočne Srbije.

19.25 - AMSS apeluje na vozače da bez zimske opreme ne kreću na put, pogotovo ako se upute ka nekom planinskom turističkom centru.

18.20 - Na putu između Pirota i Dimitrovgrada dogodila se saobraćajna nezgoda, nema žrtava.

18.05 - Saobraćaj na međunarodnom putu Niš-Sofija zbog snega odvija se otežano. 

Na putu Niš-Sofija ima i poledice, pa dolazi do iskliznuća vozila, javlja dopisnik RTS-a.

Dežurne ekipe čiste sneg koji i dalje pada.  

Između Pirota i Dimitrovgrada u toku popodneva dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj, na sreću, nije bilo žrtava. 

Kako javlja Tanjug sa lica mesta, na deonici puta od Sjenice ka Zlataru ima oko sedam centimetara snega, sneg uopšte nije čišćen i saobraćaj se odvija otežano i usporeno.

Sneg na teritoriji opštine Sjenica od jutros pada i stvara probleme vozačima i ostalim učesnicima u saobraćaju.

Na jugu, jugozapadu, istoku i jugoistoku Srbije mestimično padaju susnežica i sneg.

Prema najavama meteorologa, večeras se očekuje više snega u južnim, a tokom noći i u nedelju u istočnim i centralnim krajevima Srbije, gde će visina snega iznositi i do 20 centimetara, a u planinskim predelima i više.  

Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da bez zimske opreme ne kreću na put, pogotovo ako se upute ka Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Staroj Planini, Tari ili ka nekom drugom planinskom turističkom centru, jer se očekuje formiranje novog i povećanje postojećeg snežnog pokrivača. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво