Читај ми!

Svetski mediji o padu helikoptera

Svetski mediji su izvestili o tragičnom udesu vojnog helikoptera u Srbiji koji je prevozio bolesno odojče staro svega pet dana.

Agencije Rojters, Asošijeted pres i Frans pres prenele su da je premijer Aleksandar Vučić na sednici Vlade koja je prenošena uživo saopštio da je u nesreći koja se dogodila sinoć poginulo svih sedam osoba koje su se nalazile u letelici – četiri člana posade, dvoje medicinskih radnika i beba, prenosi Tanjug.

U izveštajima je navedeno da se transportni helikopter Mi-17 srušio blizu beogradskog aerodroma, po maglovitom vremenu zbog kojeg je te večeri bilo preusmereno nekoliko međunarodnih letova.

Letelica je, kako je navela štampa, prevozila bebu sa respiratornim problemima iz područja Raške za bolnicu u Beogradu.

Vest su preuzeli i drugi svetski mediji, poput televizije Ej-Bi-Si njuz, listova Dejli mejl, Independent, Figaro, Tajms of Indija...

Mediji su javili i da je u Srbiji za sutra proglašen Dan žalosti.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво