Sutra odluka advokata o prekidu štrajka

Advokatska komora Srbije održaće sutra sednicu Upravnog odbora u Subotici na kojoj će biti razmatrana odluka o prekidu štrajka, pošto je Skupština izmenila Zakon o javnom beležništvu i prateće propise, rekao je predsednik AKS Dragoljub Đorđević.

"Iz Ministarstva pravde dobili smo dopis u kojem nas obaveštavaju da je Skupština usvojila izmene i dopune Zakona o javnom beležništvu i čitav set pratećih zakona, da je predsednik Republike (Tomislav Nikolić) već potpisao ukaz o proglašenju izmena i dopuna i da se Službeni glasnik već štampa, što znači da te izmene i dopune stupaju na snagu 22. janura", rekao je Dragoljub Đorđević agenciji Beta.

Upravni odbor Advokatske komore Srbije će na osnovu toga sutra odlučiti o datumu kada advokati počinju da rade.

Ta odluka će biti saopštena u Subotici, na konferenciji za novinare u 14 časova.

Skupština Srbije je danas izmenila Zakon o javnom beležništvu i prateće zakone čije je stupanje na snagu bilo uslov AKS za prekid štrajka advokata.

Advokati u Srbiji štrajkuju od 17. septembra 2014. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи