Читај ми!

Redizajn sajta RTS-a

Sajt RTS-a (rts.rs ili rts.srb) ima novi, moderniji i pregledniji dizajn. Video-vesti se mogu gledati bez komplikacija na svim uređajima sa internet konekcijom.

"Sajt je prilagođen modernim standardima, da se vidi na svim platformama, počev od desktop računara pa do mobilnih uređaja, bilo da je reč o mobilnim telefonima ili tabletima", kaže odgovorni urednik sajta Ljubiša Obradović.

Više od sto vesti dnevno sada će pratiti veće fotografije i bolja rezolucija video-klipova.

"Sajt je, naravno, i likovno osvežen da bi bio prijemčiviji posetiocima, ali naš slogan i uređivačka politika ostaju isti: brzo, tačno i jasno", istakao je Obradović.

Sajt Radio-televizije Srbije mesečno ima oko sedam miliona poseta i 21 milion pregledanih strana. Tri godine je ocenjivan kao najbolji informativni portal po mišljenju žirija časopisa PC Press, a nedavno istraživanje portala Krstarica pokazalo je da građani najviše poverenja imaju u ono što se objavi na Internet portalu RTS-a.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво