Читај ми!

Obezbeđena sredstva za Žeželjev most

Pokrajinski sekretar za finansije Zoran Radoman kaže da je Vojvodina, po preporuci Vlade Srbije, obezbedila sredstva za radove na Žeželjevom mostu. Radi se o sporazumu koji su potpisali dva, od četiri potpisnika ugovora o gradnji mosta.

Vojvodini je u interesu da plati radove, pa je na sastanku sa predstavnicima Javnog preduzeća "Železnice Srbije", dogovoreno da plaćanje neće biti izvršeno dok ne bude dostavljen račun sa specifikacijom troškova, rekao je Zoran Radoman, prenosi Beta.

"Ne možemo plaćati na bazi sporazuma, na bazi neke okvirne cifre, ako ne znamo šta se plaća. Očekujem da ćemo do ponedeljka dobiti odgovarajuću privremenu situaciju gradnje mosta, na kojoj će biti iskazano šta treba platiti, a to su neki nepredviđeni radovi", rekao
je Radoman.

Dodao je da će aneksom osnovnog ugovora biti "konačno zaključena priča oko povećanja vrednosti radova i produženja roka gradnje".

Potpisnici osnovnog ugovora su "Železnice Srbije" kao investitor, izvođač radova, kao i Vojvodina i Grad Novi Sad.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво