Demanti povodom SMS poruke

Ne reagujte na lažan SMS kojim se povodom pola veka RTS, navodno, nudi na poklon 3 hiljade dinara dopune i hiljadu besplatnih poruka svakome ko tu poruku prosledi na 10 adresa, saopštavaju RTS, Telenor i MTS.

Povodom cirkularnog SMS-a koji je u prethodnih 24 sata stizao na brojeve telefona korisnika Telenor i MTS mreže, a u kome se navodi da ova dva provajdera mobilne telefonije povodom proslave 50 godina RTS-a poklanjaju 3.000 dinara dopune i 1.000 besplatnih poruka, ukoliko primalac poruke pomenutu poruku prosledi na još 10 telefonskih brojeva, Javni medijski servis Srbije, Telenor i MTS saopštavaju da se radi o neistinitoj informaciji i mole građane da ne reaguju ukoliko dobiju SMS ovakve sadržine.

O svim aktivnostima vezanim za proslavu 50 godina Televizije, Javni medijski servis će zvaničnim putem i blagovremeno obaveštavati svoje gledaoce.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 24. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи