Jovanka Broz i dalje kritično

Jovanka Broz priključena na respirator i njeno zdravstveno stanje i dalje je teško, rekao je za RTS doktor Zlatibor Lončar, direktor Urgentnog centra.

Zdravstveno stanje Jovanke Broz, udovice Josipa Broza Tita, i dalje je teško i ona je životno ugrožena, rekao je za RTS direktor Urgentnog centra, doktor Zlatibor Lončar, i dodao da je došlo do respiratornog pogoršanja.

"Njeno zdravstveno stanje je nepromenjeno, isto je kao juče, ali to je pogrošanje ako se uporedi s prethodnim periodom. Radi se o respiratornom pogoršanju, ona se i dalje nalazi u sobi za intenzivnu negu i priključena je na aparate za veštačko disanje", rekao je Lončar.

U međuvremenu, lekari su zabranili sve posete gospođi Broz, jer je njeno stanje veoma ozbiljno.

Jovanka Broz primljena je u Urgentni centar u teškom stanju 23. avgusta.

Nakon intervencije lekara, njeno zdravstveno stanje se poboljšalo i bilo je zadovoljavajuće sve do juče, kada joj je iznenada pozlilo.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво