Nevreme zahvatilo Srbiju

U večernjim satima jako nevreme zahvatilo je zapadne, centralne i istočne delove Srbije. Najteže je u Nišu gde su mnoge ulice pod vodom.

Zbog jake kiše, praćene gradom i snažnim vetrom, koja je večeras padala u Nišu, veliki broj ulica je pod vodom, a jedna od najugroženijih je Zetska ulica. Voda je ušla u sportsku halu Čair, i u podrum niškog Doma zdravlja.

Tri ekipe vatrogasaca su na terenu i pomažu u crpljenju vode, a vatrogasci su gasili i požar u jednoj vikendici u Sićevu kod Niša, koju je udario grom.

Prema procenama meteorologa na području centralne Srbije palo je oko 30 litara po kvadratnom metru, a šteta bi bila znatno veća da protivgradna zaštita nije dejstvovala iz 160 raketa.

Obilnih pljuskova bilo je na području Trstenika, Kraljeva i Kragujevca. U toku je prikupljanje podataka, a već sutra znaće se prve procene štete.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво