Читај ми!

Pomoć deci pedijatrije KBC Zvezdara

Humanitarnu akciju za doprinos poboljšanju uslova u pedijatrijskoj bolnici KBC Zvezdara, organizovalo udruženje "Građanska alternativa".

Udruženje "Građanska alternativa" organizovalo je humanitarnu akciju za doprinos poboljšanju uslova funkcionisanja pedijatrijske bolnice KBC Zvezdara "Olga Popović Dedijer", saopštava to udruženje.

Sve stranke i udruženja građana treba da se okrenu pomaganju ljudima kojima je pomoć najpotrebnija i da se bave konkretnim i pojedinačnim problemima, rekao je osnivač udruženja Goran Mandić i poručio da je to jedini pravi put ka rešavanju problema.

U saopštenju stoji da su razgovoru sa načelnikom odeljenja Dragoslavom Maksimovićem otvorena pitanja o teškoćama sa kojima se svakodnevno suočava pedijatrija KBC Zvezdara.

"Građanska alternativa" obavezala se da će nastaviti da i dalje pomaže ovakvim i sličnim akcijama, navodi se u saopštenju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи