Besplatni časovi fitnesa na Kalemegdanu

Na Kalemegdanu do kraja avgusta besplatni časovi fitnesa. Posetioci će dobiti lični program vežbanja, savete o ishrani i zdravom načinu života.

Besplatni časovi fitnesa održavaće se do kraja avgusta dva puta nedeljno ispred Paviljona "Cvijeta Zuzorić" na Beogradskoj tvrđavi, Kalemegdanu.

Posetioci će pored mogućnosti da vežbaju dobiti profesionalne savete o ishrani, zdravom načinu života ali i lični program vežbanja.

Prema rečima menadžera Milice Stefanović, zainteresovani će imati mogućnost  da na posebnoj mašini provere opšte stanje organizma, a naravno sve u cilju promovisanja zdravog života.

Javni čas fitnesa je u okviru Ambasade Igara u Paviljonu "Cvijeta Zuzorić" na Kalemegdanu povodom Olimpijskih igara u Pekingu.

Ambasada Igara otvorena je svakog dana do kraja avgusta od podneva do
ponoći, a vikendom od 10 sati do ponoći.

Ulaz je slobodan.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара