Rekordan odziv na javni poziv

Za pet dana, otkako je objavljen javni poziv RTS-a za prijem mladih stručnjaka, više od 18.000 zainteresovanih potražilo je informacije na sajtu RTS-a, a stiglo je 750 prijava.

Na javni poziv Radio-televizije Srbije za mlade stručnjake, za samo pet dana javilo se 750 kandidata, a više od 18.000 zainteresovanih potražilo je informacije na sajtu RTS-a.

Javni poziv traje do 15. septembra, a RTS-poziva sve zainteresovane da budu njeno pojačanje za 21. vek. Nudimo Vam posao u novinarstvu, dizajnu, produkciji, biznisu i digitalnim medijima.

Ako ste mladi i imate do 30 godina, ako ste školovani, digitalno pismeni, ako dobro govorite, mislite i pišete, ako se ambiciozni, nije kasno da se prijavite.

Vrata su otvorena talentovanim novinarima, radijskim i televizijskim voditeljima, spikerima, grafičkim dizejnerima, veb-masterima, rediteljima, scenaristima, marketinškim stručnjacima, ekonomistima, stručnjacima iz oblasti unutrašnje ili spoljne politike, medicine, agronomije, lektorima, pravnicima, snimateljima, tonskim snimateljima.

Procenjuje se da će ovo biti jedno od najmasovnijih zapošljavanja mladih u Srbiji. Biće odabrano 100 najboljih mladih stručnjaka koji će posle tromesečne obuke dobiti stalno zaposlenje i šansu da primene svoje znanje.

Na sajtu RTS-a www.rts.rs/posao, zainteresovani mogu pronaći sve neophodne informacije o javnom pozivu i najčešća pitanja u vezi sa tim. Prijave sa biografijom, fotografijom i propratnim pismom, mogu se slati na i-mejl adresu:

posao@rts.rs

ili poštom na adresu:

Radio-televizija Srbije
Takovska 10
11000 Beograd
"Posao"

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 19. jul 2011, 09:59)
anonymous [neregistrovani]

tako je

U Srbiji je veeelika nezaposlenost