Najviše nagrada RTS-u

"Večernje novosti" dodelile nagrade za najprestižnija televizijska ostvarenja u 2010. godini po izboru gledalaca. Najviše nagrada pripalo RTS-u, Dnevniku, sportskom, filmskom i domaćem serijskom programu, televizijskoj "Slagalici" i emisiji "Balkanskom ulicom".

Nagrade za najprestižnija televizijska ostvarenja u 2010. godini, po izboru gledalaca u više kategorija, dodelio je list Večernje novosti. Najviše nagrada pripalo je programu RTS-a.

Nagradu za najgledaniji informativni televizijski program odnela je redakcija Informativnog programa Radio-televizije Srbije (RTS), za Dnevnik u 19.30, ali i za najbolji program u kategorijama sportskog, filmskog i domaćeg serijskog programa.

Nagradu za najgledaniju stranu seriju dobila je ekipa Prve televizije, za tursku seriju "1001 noć", za koju su gledaoci glasali u najvećem broju, prema istraživanju agencije "24/7 communications".

U kategoriji zabavnog televizijskog programa, televizijska "Slagalica" je osmi put odnela to priznanje, kao kviz koji se već 15 godina emituje na RTS-u.

Za najgledaniji tok šou-program, nagradu je jednoglasno dobila autorka emisije Utisak nedelje TV B92, Olja Bećković, dok je za najbolju dokumentarnu emisiju nagradu dobila Vesna Dedić, autorka emisije Balkanskom ulicom, koja se emituje na RTS-u.

Nagradu za TV lice godine u muškoj i ženskoj konkurenciji, dobili su voditelji Pink televizije, voditeljka jutarnjeg programa Jovana Janković i voditelj emisije Ami Dž šou Ognjen Amidžić.

Titulu u kategoriji lapsusa poneli su sportski komentator Televizije Beograd Vladimir Mijaljević i voditeljka vesti TV Avala Jasna Popović-Ćosić, koja smatra da je u toj kategoriji konkurencija bila verovatno najveća.

broj komentara 5 pošalji komentar
(petak, 25. feb 2011, 02:30)
anonymous [neregistrovani]

rts rts rts

zasto ja ne vdo ime vladimira jelica ja mislim da je on jedan od naj bolji .za dnevnik u pol osam i mi u dalekom svetu gledamo svakog dana puno pozdrava za sve u rts da nam dugo budete zdravi zivi i jos lepih emisija.

(četvrtak, 24. feb 2011, 23:04)
anonymous [neregistrovani]

najbolji

zaista ste najbolji

(četvrtak, 24. feb 2011, 22:39)
anonymous [neregistrovani]

najbolji

RTS je po programskoj semi i po sadrzaju programa najblizi ukusu gradjana pa je stoga i logicno da pokupi najvise nagrada.

(četvrtak, 24. feb 2011, 20:19)
milorad zlatiborac [neregistrovani]

jednostavno bravooo

sve najbolje za rts naaj kucu nasu kucu samo tako nastavite

(četvrtak, 24. feb 2011, 16:41)
anonymous [neregistrovani]

Vrh

Cestitam, svaka cast, i jeste najbolji od svih! Samo tako nastavite... Sve Vas volim :)