Lažni članovi komisije za procenu štete u Novom Pazaru

U područijima ugroženim poplavama u Novom Pazaru pojavila su se neidentifikovana lica koja od građana traže lične podatke predstavljajući se kao članovi komisije za procenu štete, izjavio je član komisije za procenu štete na objektima Nermin Bogućanin i upozorivši na moguće zloupotrebe.

Bogućanin je rekao da su građani naselja Šutenovac čiji su objekti oštećeni, prilikom obilaska terena rekli da su im prethodnog dana "već dolazila lica i uzimala lične podatke kako bi im procenila štetu".

Bogućanin upozorava na moguće zloupotrebe nesreće ljudi za prikupljanje potpisa za predavanje političkih lista, jer građani očekuju komisiju koja će procenjivati štetu.

"Ovlašćena lica iz Štaba za vanredne situacije ne tražže ličnu kartu na uvid, niti podatke o jedinstvenom matičnom broju. Pozivamo građane da ne nasedaju na ovakve prevare i moguće zloupotrebe“, rekao je on.

Komisija za procenu štete ovih dana obilazi sva područija koja su ugrožena poplavama i evidentira štetu prouzrokovanu poplavama u Novom Pazaru.

broj komentara 0 pošalji komentar