Uskoro lek od države za Nenada Pavlovića

Mladić koji je svojom porukom o bolesti i leku koji mu je potreban podigao javnost na noge, Nenad Pavlović, rekao je da će mu država uskoro obezbediti lek.

Nenad Pavlović je juče na svom profilu na Fejsbuku naveo "da je direktor Instituta kontaktiran iz kabineta ministra i da će lek doći do kraja iduće nedelje".

Direktnim snimkom na Jutjubu Nenad se obratio državnom vrhu Srbije, a na njegovu molbu reagovao je i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Nenad je tada rekao da boluje od teške bolesti krvi i uprkos tome što je zdravstveno osiguran, ne može da dođe do leka koji mu je potreban.

Na snimku je upitao državni vrh da li zaista nema novca za njegovo lečenje i rekao da misli da je korektno da se leči u svojoj zemlji.

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 03. mar 2016, 11:51)
anonymous [neregistrovani]

Ludilo

Da, i ja se pitam sta je sa svima onima cije je zdravlje mozda vise ugrozeno, a koji nisu snimili film o svom problemu niti ga postavili na YouTube i ostale internet medije?!

(četvrtak, 03. mar 2016, 11:25)
anonymous [neregistrovani]

Tesko je shvatiti

Nisu mi jasni ljudi, kad se pojavi problem kao ovaj i direktno prozove drzavni vrh koji odluci da pomogne onda je to skupljanje poena, da se kojim slucej reklo nema pomoci onda bi to bila katastrofa. Nije bitan Vucic, Tadic ili bilo ko drugi uvek je isto, ja samo pokusavam da shvatim mentalni sklop obicnog gradjanina ove jadne i raspale Srbije

(četvrtak, 03. mar 2016, 09:46)
privatni_sektor [neregistrovani]

Politicki motivisano

  • Sve u cilju podizanja rejtinga. Ovakve stvari treba da budu definisane u zakonu. Mesecna doza ovog leka je preko 100000 evra, i taj lek nece izleciti coveka, samo ce mu olaksati zivot. Nekim ljudima je potrebno 50000 evra jednom za operacije koje ce im resiti problem zauvek, ali u ovoj drzavi niko ne gleda to, nego na osnovu delovanja medija odlucuju ko ce dobiti novac za lecenje. Ovaj momak zasluzuje da dobije lek, i ja mu zelim sve najbolje, ali treba prvo davati novac onim osobama kojima ce operacija ili lek resiti problem zauvek, a ne ublaziti simptome.

    Tuga je sto zivimo u zemlji gde institucije deluju na osnovu medija, i nemaju definisanu strategiju za resavanje ovakvih slucajeva.

(četvrtak, 03. mar 2016, 08:50)
Rade [neregistrovani]

Nenad Pavlovic

Malo manje luksuznih auta za nevazne politicare.