Izvinjenje "Srbija voza" zbog čekanja na liniji Beograd-Bar

Preduzeća "Srbija voz" i "Infrastrukture železnica Srbije" izvinila su se građanima i putnicima što su više sati čekali bez struje i grejanja u vozu na relaciji Beograd-Bar.

Kako se u saopštenju navodi, izvinjenje je upućeno zbog velikog propusta i neblagovremenog organizovanja prevoza 224 putnika, koji su devet sati čekali u vozu na relaciji Beograd-Bar.

"Molimo vas, izvinite! Posebno izvinjenje upućujemo porodicama koje su bile zabrinute za decu, stare i bolesne koji su se nalazili među naših 224 putnika. Kao najodgovorniji u 'Srbija vozu' i 'Infrastrukturi železnica Srbije' prihvatamo svu odgovornost za ovaj incident, a adekvatne sankcije biće primenjene i prema svima koji su bili u lancu odgovornosti", stoji u saopštenju.

Iz tih poreduzeća još jednom mole sve građane, njihove putnike i Vladu Srbije da prihvate nihovo izvinjenje.

"Mi ćemo učiniti sve da se u rukovođenju naših kompanija ovakvi propusti na železnici više nikad ne ponove", navodi se u saopštenju.

U sudaru voza i automobila 3. januara, na pruzi Beograd-Bar kod Valjeva, oštećena je lokomotiva i kontaktna mreža, zbog čega je nestala struja, a zbog neadekvatne procene potrebnog vremena za otklanjanje kvara, putnici su devet sati proveli u vagonima bez struje, grejanja, hrane i vode.

broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 06. jan 2016, 18:30)
zmmaj [neregistrovani]

birati najsposobnije ljude u menadžmentu

Izabrati ljude koji će voditi železnicu domaćinski a ne ponašati se statično i inertno i misliti:
"Ja sam direktor i mogu da se ponašam kakoželim"!
Da može se ponašati nezainteresovano ali kad ima svoje privatno preduzeće.
Obavezno sledi smena!

(utorak, 05. jan 2016, 20:42)
zmmaj [neregistrovani]

dosta više laži !

Mislim da od izvinjenja nema ništa! Kada se smene misliće odlično, jer to je neminovno da ova Vlada sankcioniše ovakve propuste! Postaviti sposobne ljude a ne v.d. spavače!

(utorak, 05. jan 2016, 16:27)
Dejan Tršić [neregistrovani]

''Izvinjenje''

Bilo bi bolje da svim ljudima koji su bili u vozu plate poštenu odštetu, a račun namire iz platnog fonda ''odgovornih''...
Ej, pa vi ste ljudima živote ugrozili...
Bojim se da od ovog neiskrenog izvinjenja neće biti ništa...ponoviće se ova bahatost prvom prilikom