Читај ми!

Srbin pretučen u Splitu

Miodrag Ž. iz Kragujevca teško pretučen ispred kluba "Bačvice" u Splitu. Tridesetdvogodišnji Kragujevčanin prijavio da ga je, bez povoda, napao i udario nepoznati muškarac.

Državljanin Srbije Miodrag Ž. teško je pretučen juče u Splitu. Tridesetdvogodišnji kragujevčanin prijavio da ga je, juče ujutro oko četiri sata, ispred kluba "Bačvice", bez povoda, napao i udario nepoznati muškarac.

Napadač se Miodragu Ž. prišunjao sa leđa i udario ga šakom u glavu. Od siline udarca, tridesetdvogodišnji Kragujevčanin se našao na podu, posle čega ga je napadač udario nogom u vilicu, navodi Internet portal Indeks.

Miodrag Ž. zadobio je teške telesne povrede, a vilica mu je slomljena sa obe strane.

Iako je bila gužva i mrak, zbog čega Miodrag Ž. nije najbolje mogao da vidi napadača, ipak je uspeo da dâ opis hrvatskoj policiji.

Splitska policija traga za napadačem.

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво