Obračun sa atinskim "podzemljem"

U policijskoj akciji suzbijanja kriminala, u Atini uhapšene 53 osobe. Operaciju izvelo 220 policajaca a zaplenjeni droga, računari i noževi.

Grčka policija je prošle noći, u opsežnoj akciji suzbijanja kriminala u Atini, uhapsila 53 osobe, dok je 11 zadržano radi ispitivanja.

Ukupno 220 policajaca iz nekoliko gradskih stanica kontrolisalo je 490 pojedinaca, 61 automobil, 33 motocikla i 51 objekat, prenela je agencija ANA.

Tom prilikom zaplenjeno je više vrsta droge, nekoliko personalnih računara i noževa.

Atina je u poslednje vreme često bila poprište različitih vrsta nasilja, počev od akcija ekstremista, koji podmeću požare i razbijaju izloge i automobile, do obračuna bandi koje se bave švercom droge, prostitucijom i krijumčarenjem ljudi.

Nedavno se, prema pisanju "Katimerinija", Udruženje prestoničkih hotelijera žalilo na pad prometa, ističući da je to, u velikoj meri, posledica širenja nasilja koje im odvraća goste.

Atinska policija je nedavno formirala specijalne odrede za brze intervencije, da bi grad bio mirniji i bezbedniji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво