Pucnjava u centru Ljubljane

U centru Ljubljane ubijen napadač, a dva policajca ranjena u razmeni vatre u blizini gradske bolnice, javila je slovenačka novinska agencija STA.

U razmeni vatre u blizini gradske bolnice u Ljubljani ubijen je jedan čovek, a dva policajaca su ranjena, javila je slovenačka novinska agencija STA.

"Policajci se nalaze na lečenju u Kliničkom centru", saopštila je predstavnica za medije policijske uprave Ljubljana Majda Adlešič, dodavši da je istraga u toku.

Prema rečima Adlešičeve, reč je o napadu na policajce. O motivima napada ona nije mogla reći pojedinosti.

Pošto je policija stigla na mesto prijave, odmah se sukobila s muškarcem starim 69 godina. Usledila je razmena vatre i dva policajca su ranjena, a napadač je ubijen.

Policajci su zadobiili teške povrede, ali ne opasne po život, navodi STA.

U toku je ispitivanje svedoka, a na mesto "okršaja" izašli su forenzičari i inspektori koji obavljaju uviđaj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи