Sanader u bolnici

Ivo Sanader kasno sinoć hitno prebačen u Kliničku bolnicu za zarazne bolesti "Fran Mihaljević" u Zagrebu. Bivši hrvatski premijer, navodno, hospitalizovan zbog visoke temperature i upale pluća. Lečenje nastavlja u Klinici za plućne bolesti Jordanovac, prenose hrvatski mediji.

Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader hitno je u četvrtak uveče prebačen u Kliničku bolnicu za zarazne bolesti "Fran Mihaljević" u Zagrebu, potvrdio je ministar Darko Milinović.

Sanader je hospitalizovan zbog visoke temperature i upale pluća. Hrvatski mediji prenose da je u pitanju teži oblik upale pluća, međutim, takve informacije još uvek nisu potvrđene.

Ministar Milinović kaže da je zbog visoke temperature pregledan u Klinici za zarazne bolesti, gde su mu dijagnostikovali upalu pluća.

Konzilijum lekara odlučio je da se dalje lečenje nastavi u Klinici za plućne bolesti Jordanovac.

Novinarima je zabranjen pristup bolnici u kojoj se nalazi Sanader, a na prilazima Klinici i odeljenju na kojem se nalazi bivši premijer nalazi se veliki broj pripadnika obezbeđenja.

Zaposleni na Klinici odbijaju da daju bilo kakvu izjavu ili komentar o zdravstvenom stanju Ive Sanadera.

U trenutku dok je davao ostavku, pre mesec dana, Sanader je rekao da nije bolestan i da to nije razlog zašto se povlači.

broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 07. avg 2009, 17:25) - anonymous [neregistrovani]

Prvi ste

Cestitke RTS-u - ovi vijest javili ste dobrih 20-ak minuta prije bilo kojeg hrvatskog medija.

(petak, 07. avg 2009, 17:19) - anonymous [neregistrovani]

Ivo Sanader

Sigurno se razboleo što nije uspeo da savlada Slovence. Ja mu želim brzo ozdravljenje.