Uhapšeni zbog razbijanja beogradskog automobila

Trojica mladića uhapšena pod sumnjom da su na parkingu hotela "Plat" u Dubrovačkoj Župi oštetili vozilo beogradskog advokata Branislava Popovca.

Dubrovačka policija uhapsila je trojicu mladića pod sumnjom da su u noći s utorka na sredu, na parkingu hotela "Plat" u Župi Dubrovačkoj, oštetili vozilo beogradskog advokata Branislava Popovca.

Kako je saopšteno iz Dubrovačko-neretvanske policijske uprave, policija je dovršila kriminalističku obradu nad tri muškarca iz Župe Dubrovačke, starosti od 21, 22 i 24 godine, za koje se sumnjalo da su počinili krivično delo uništavanja i oštećenja tuđe imovine.

Trojica mladiće su osumnjičena da su 15. jula oko dva časa noću, na parkingu hotela Plat, oštetili automobil "pežo 407" beogradskih registracija u vlasništvu advokata Popovca.

Na automobilu su izbušene gume, polomljeni vetrobransko staklo i staklo na levim prednjim vratima, a na haubi ima više udubljenja od udaraca.

Šteta se procenjuje na oko 10.000 kuna (oko 1.350 evra). Izveštavajući o incidentu, mediji su preneli ocene pojedinih turističkih stručnjaka da je demoliranjem beogradskog automobila propalo 120.000 evra, koje je Hrvatska turistička zajednica u maju i junu utrošila na marketinšku kampanju u Srbiji.

Vandalski čin osudio je i direktor hotela Pero Matić, ističući da još ima pojedinaca koji su okrenuti prema prošlosti, dok je turizam okrenut prema budućnosti.

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара