Читај ми!

Sekretar FK Zvezdara: Huligani napali roditelje da otmu zastavu - deca bezbedna, ostajemo na turniru

Sekretar Fudbalskog kluba Zvezdara Ivan Stojimirović kaže da je do incidenta u Sarajevu došlo posle utakmice, kada su huligani ušli u hotel na Ilidži i suzavcem napali Beograđane u pokušaju da im otmu zastavu, na kojoj ćirilicom piše Zvezdara. Ostajemo na turniru, rekao je Stojimirović i dodao da će se kući vratiti u nedelju, nakon utakmice.

Napadači su imali baklje i noževe, rekao je za RTS sekretar Fudbalskog kluba Zvezdara Ivan Stojimirović nakon što su na Ilidži napadnuti roditelji dece koja su iz Beograda otišla u Sarajevo na međunarodni fudbalski turnir. 

"Fudbalski klub Zvezdara iz Beograda učestvuje na ovom turniru već tri, četiri godine, bez ikakvih problema. Na povratku sa utakmice desio se incident koji nije trebalo da se dogodi na dečjem turniru. Grupa mladića maskiranih je isprskala suzavcem naše roditelje i u gužvi jedan od roditelja je uboden nožem na sreću bez težih povreda. Otpušten je u hotel. Zahvaljujemo se svima koji su se javili da ponude bilo kakvu pomoć", rekao je Stojimirović.

Istakao je da je pojačano obezbeđenje za sve učesnike turnira. Naveo je i da su deca bezbedna i da će se vratiti za Beograd nakon takmičenja.

"Deca su bezbedno, policija je u hotelu, nema nikave tenzije, nastavljen je turnir. Ostaćemo da završimo turnir zbog dece. Sutra se nastavlja takmičenje i posle takmičenja se vraćamo za Beograd", izjavio je Stojimirović.  

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво