Читај ми!

Crna Gora, policija traga za muškarcem iz Novog Pazara koji je u Sutomoru napao policajce

Crnogorska policija traga za muškarcem koji je sinoć u diskoteci u Sutomoru ranio tri policajca koja su bila van dužnosti. Jedan policajac zadobio je povrede opasne po život.

Policija je saopštila da im je oko 3.15 saopšteno da je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom u kojoj su dve osobe zadobile povrede u vidu uboda oštrim predmetom i da su transportovani u Opštu bolnicu u Baru.

Policija je došla do saznanja da je pet osoba u diskoteci došlo u verbalni sukob sa ženskim licima i da su policijski službenici iz Podgorice, koji tada nisu bili na dužnosti, pokušali da spriječe dalji konflikt.

Jedan 25-godišnji muškarac iz Nemačke, nastanjen u Novom Pazaru, tada je izvadio sečivo dužine 10 centimetara i zadao više ubodnih rana dvojici policajaca, nakon čega se dao u bekstvo.

Jedan policajac je zadobio povrede opasne po život.

Policijski službenici su u kratkom roku locirali četvoricu učesnika navedenog događaja od kojih su prikupljena obaveštenja, a traga se za muškarcem koji se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво