Читај ми!

Čestitke povodom Dana Republike Srpske

Zvaničnici iz Srbije uputili su čestitke povodom 9. januara, Dana Republike Srpske.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović uputio je čestitku povodom Dana Republike Srpske.

"Danas se navršava vaših prvih trideset godina i ovo je vaš najvažniji dan koji slavimo sa ogromnim osećajem ponosa. Od srca vam želim svako dobro i uspešan rad, kako bi Republika Srpska nastavila da se razvija na putu mira, stabilnosti i prosperiteta. Živela Republika Srpska", ističe se u čestitki.

Čestitku povodom Dana RS uputio je na Instagramu i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković i poželeo srećnih prvih 30 godina Republike Srpske.

"Na srpskom mučeništvu sazdana, odolevaš istrajno svim nedaćama u najtežim vremenima! Tvoja braća s Kosova i Metohije uz tebe su i dele sva stradalništva i pregnuća da ostaneš svetitelj srpstva", napisao je Petković.

U čestitki gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića ističe se da je, nastala na temeljima teške borbe, Republika Srpska "ostvarenje sna i plod težnje naše braće preko Drine da žive bezbedno i u miru sa svima".

"Republika Srpska nas u matici Srbiji 30 godina čini ponosnima, neprestano nam dajući primer kako se voli svoja zemlja i svoj narod. Prvih 30 godina je za nama, a ja od srca želim da obeležite još mnogo jubileja, zajedno sa Srbijom kao vašom najjačom podrškom", naveo je Radojičić dodajući da je Grad Beograd "uvek tu za svoju braću".

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи