Читај ми!

Kraj drame u Baru: Edin Begzić se predao

Prema saznanjima "Vijesti", nakon razgovora sa potpredsednikom Vlade Dritanom Abazovićem, Begzić je odlučio da odustane od pretnje aktiviranja eksploziva.

Edin Begzić, koji je od jutros ispred poslovnice u Ulici maršala Tita u Baru pretio da će aktivirati eksploziv, predao se, rečeno je Vijestima nezvanično.

"Nakon dugotrajnih pregovora E. B. se predao službenicima barske policije. E. B. je od ranih jutarnjih časova blokirao ulaz poslovnice jedne banke u Baru uz prijetnje da će aktivirati eksplozivnu napravu. Dalje aktivnosti su u toku", saopšteno je iz Uprave policije, prenose Vijesti.

Prema saznanjima "Vijesti", nakon razgovora sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem, Begzić se mirno predao policiji.

"Najvažnije je da se sve završilo mirno. Ovo su životne stvari. Idemo dalje", kratko je izjavio Abazović za "Vijesti".

Deo Ulice maršala Tita u Baru od jutros je bio evakuisan.

Begzić je prethodno poslovnicu banke oblepio natpisom "Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke". Iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije potvrđeno je "Vijestima" da im je jutros prijavljeno da jedna osoba preti da će aktivirati eksplozivnu napravu.

Policija je satima pregovarala sa Begzićem, sa kojim je razgovarao i potpredsednik Vlade i koordinator bezbednosnih službi Dritan Abazović, saznaju "Vijesti".  

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво