Sestra kuvara Dejana Markusa objavila da je živ nakon vesti da je nestao

Imam najlepšu vest koju smo čekali, Dejan je živ, napisala je između ostalog sestra poznatog televizijskog kuvara Dejana Markusa na Fejsbuku.

"Ovim postom bih htela da vam  svima zahvalim na pomoći, brizi, požrtvovanosti i svim informacijama koje ste mi davali... Imam najlepšu vest koju smo čekali Dejan je živ, ali dok se sama ne uverim i ne vidim ga ne mogu vam ništa više reći... Hvala vam od srca svima", napisala je na Fejsbuku Dejanova sestra Jelena.

Mediji su prethodno objavili da je 7. februara nestao poznati TV kuvar Dejan Markus, koji se proslavio u kulinarskoj emisiji "Kuvati srcem" emitovanoj na RTS-u.

U potrazi za Dejanom aktiviralo se na stotine njegovih prijatelja i poznanika, a nestanak je bio prijavljen i hrvatskoj policiji.

Markus od 2012. godine živi u Zagrebu, gde je svoje kulinarske veštine u jednom trenutku zamenio vinom nakon otvaranja vinoteke "The Wine".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво