Đukanović: Predočićemo ko se obračunava sa Crnom Gorom

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović rekao je da će narednih dana predočiti ko se, kako je naveo, brutalno obračunava sa Crnom Gorom.

"Vjerujem da ćemo narednih dana predočiti crnogorskoj javnosti ko je zapravo taj ko se brutalno obračunava s Crnom Gorom da bi nastavio da zloupotrebljava imovinu", poručio je Đukanović.

On je, na sednici Opštinskog odbora DPS-a na Cetinju, ukazao da su aktuelna dešavanja "sve manje pitanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti i sve manje pitanje imovine".

"Ovo je samo još jedan od povoda za atak na državu Crnu Goru", istakao je Đukanović.

Đukanović je prethodno, na sastanku sa Savetom mladih DPS-a na Cetinju, rekao da će u evropskoj državi Crnoj Gori crkva imati svoje mesto.

"Ali će Crna Gora biti demokratska država u kojoj nijedna vjerska zajednica neće dominirati, nego će baš kao i svi ljudi u Crnoj Gori, i sve vjerske zajednice biti ravnopravne, i svako će se osjećati komotno, i kao vjernik i kao građanin Crne Gore", poručio je Đukanović.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије