Eksplozija u centru Banjaluke

Šest osoba je povređeno posle sinoćnje eksplozije u centru Banjaluke, u kojoj je oštećeno i nekoliko automobila. Priveden maloletnik koji je aktivirao bombu.

U centru Banjaluke noćas je aktivirana eksplozivna naprava i tom prilikom povređeno je šest osoba, potvrdila je za Radio-televiziju Republike Srpske portparol Centra javne bezbednosti Banjaluke Gospa Arsenović.

U eksploziji bombe u Ulici Marije Bursać, u centru Banjaluke oštećeno je i nekoliko automobila.

Prema prvim informacijama, priveden je maloletnik koji je aktivirao, najverovatnije ručnu bombu, javlja RTRS.

Reč je o Danijelu Ninkoviću (1992), koji je bio pod dejstvom alkohola, a povrijeđeni su Aleksandar Benović (1990), Slaven Kerezović (1989), Goran Vukojević (1992), Davor Duduk (1989), Haris Smajić (1988), Danijel Milašinović (1990).

Neki od njih su od ranije poznati policiji zbog vršenja krivičnih dela, javila je RTRS.

Iz banjalučkog Kliničkog centra saopšteno je da je jedan od povređenih mladića jutros prebačen na lečenje u Beograd, gde će biti operisan.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво