Sarajevo, napadnut službenik koji je osiguravao Ambasadu Srbije

Službenik koji je osiguravao zgradu Ambasade Srbije u Sarajevu napadnut je popodnevnim satima. Napadač je uhapšen, prenosi "Kliks".

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić je za Kliks rekao da je do incidenta došlo kada je nepoznati muškarac nasrnuo na službenika Direkcije za koordinaciju policijskih tela koji je osiguravao zgradu Ambasade Srbije.

"Osoba koja je napala službenika je uhapšena. Na mjestu događaja obavlja se uviđaj po ovlaštenju dežurnog tužioca. Prema prvim informacijama, nema povrijeđenih u ovom incidentu", rekao je Hadžiabdić.

Motivi napada još nisu poznati, a Avaz navodi da incident nema veze sa Ambasadom Srbije.

U sarajevskoj ulici Obala Kulina bana nedugo nakon napada na službenika bio je prisutan veliki broj policajaca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи