Pomorac iz Splita osumnjičen za trostruko ubistvo, motiv je navodno osveta

Dvadesetpetogodišnji F. Z. iz Splita uhapšen je zbog sumnje da je ubio trojicu muškaraca u tom gradu. Kao mogući motiv spominje se osveta. Policija je na vanrednoj konferenciji saopštila detalje slučaja..

F. Z. je osumnjičen da je u subotu u centru Splita "kalašnjikovim" ubio trojicu muškaraca. Dvojica su preminula na licu mesta, a treći je podlegao povredama u bolnici.

Na vanrednoj konferenciji za medije načelnik splitske policije Dražen Vitez je rekao da sve osobe koje se spominju imaju desetine prekršajnih i krivičnih prijava.

Policija je saopštila da je na mestu zločina pronašla 36 čaura, te da je u akciji hapšenja osumnjičenog bilo uključeno 150 policajaca. 

Osveta mogući motiv ubistva 

Indeks piše da su 25-godišnji F. Z. i njegova porodica ranije imali neraščićene odnose sa ubijenima.

Kao mogući motiv spominje se osveta jer je brat osumnjičenog za ubistvo navodno dugovao novac ubijenima.

Kako navodi portal Indeks, F. Z. je planirao da ubije još neke osobe, ali ih nije pronašao.

Portal takođe navodi da je porodica F. Z. bila lošeg materijalnog statusa i da je mladić poslednjih godina radio na brodu. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво