Eksplozija na benzinskoj pumpi kod Zvornika – jedna osoba poginula, više povređeno

Jedna osoba je poginula, a osam povređeno u eksploziji koja se dogodila na benzinskoj pumpi u mestu Šepak u Republici Srpskoj blizu granice sa Srbijom. Stradao je državljanin Srbije iz okoline Loznice.

Policiji je oko 10 sati 40 minuta prijavljeno je da je došlo do eksplozije na benzinskoj pumpi "Nešković" u mestu Šepak.

Sedmoro povređenih zbrinuto je u bolnici u Zvorniku, a jedna osoba u bolnici u Loznici, saznaje Srna u Policijskoj upravi u Zvorniku, prenosi RTRS.

Kako RTS saznaje, šest osoba je lakše povređeno. Dve osobe koje imaju teške telesne povrede prebačene su u zdravstvene centre u Tuzli i Banjaluci. Jedna osoba je životno ugrožena.

Na licu mesta su vatrogasne ekipe i policija, a vatrogasci su potvrdili da je požar koji je zahvatio benzinsku pumpu stavljen pod kontrolu.

Nezvanično, do eksplozije je došlo nakon sudara dva automobila nakon čega je jedan od njih udario u ventil rezervoara u kojem se nalazi auto-gas.

U eksploziji je potpuno uništena benzinska pumpa i oštećen veliki broj automobila. Oštećeni su i stambeni objekti koji se nalaze u blizini pumpe.

Eksplozija se osetila i u okolnim mestima, kao i u Loznici.

Ova pumpa nalazi se samo nekoliko desetina metara od graničnog prelaza "Trbušnica". 

Saobraćaj na magistralnom putu Zvornik–Bijeljina je obustavljen i usmerava se na alternativne pravce.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво