U automobilu sa srpskim tablicama pronađeno 27 kilograma marihuane

Granična policija iz Metkovića noćas je u automobilu sa srpskim tablicama pronašla više od 27 kilograma marihuane. Automobil je vozio državljanin Crne Gore, a u vozilu se nalazila i državljanka Srbije.

Pola sata iza ponoći na granični prelaz Nova Sela pristupio je automobil srpskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 46-godišnji muškarac iz Crne Gore. Sa njim je u autu bila 47-godišnja državljanka Srbije.

Portal Indeks je preneo da su drogu sakrili u bunker ispod prednjih sedišta.

Tokom obavljanja granične kontrole posumnjalo se na krijumčarenje droge zbog čega je zatražen nalog za pretragu automobila.

Policajci stanice granične policije u Metkoviću su u saradnji sa carinicima tokom pretrage auta pronašli nešto više od 27 kilograma marihuane.

Droga je bila spakovana u 26 paketa, a pronađena je u posebno izgrađenom bunkeru ispod prednjih sedišta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво