Novi preteći grafit protiv Milorada Pupovca

U blizini grafita s vešalima koji je jutros prefarban, nepoznata osoba nacrtala je novi s istim sadržajem na području šireg centra Zagreba.

Oko sto metara od mesta gde se juče pojavio grafit s nacrtanim vešalima i prezimenom poslanika u Hrvatskom saboru i predsednika Srpskog narodnog vijeća Milorada Pupovca, danas se pojavio novi s istim sadržajem.

Jučerašnji grafit su prefarbale nadležne službe.

Međutim, na zidu u Ulici Josipa Hanuša, pored Zapadnog kolodvora, nepoznata osoba je nacrtala isti grafit.

Stanari kažu da su godinama izloženi "teroru" tog crtača, koji neometano po kvartu ispisuje poruke govora mržnje, posebno prema pripadnicima srpske nacionalne manjine, prenosi Portal Novosti.

Milorad Pupovac je prošle godine napadnut u centru Zagreba, kada je u prolazu sa stranačkim kolegom Borisom Miloševićem pogođen gomilom hrane.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво