Tlo se ne smiruje, novi zemljotresi u Albaniji

Novi zemljotres, jačine četiri jedinice po Rihteru, potresao je u 12.42 Albaniju, objavio je Evropski mediteranski seizmološki centar.

Epicentar zemljotresa bio je devet kilometara od Drača i 40 od Tirane, na dubini od dva kilometra.

Ovaj zemljotres je četvrti koji je danas pogodio Albaniju, budući da su od 7 do 8.20 jutros tu zemlju pogodila tri zemljotresa od 3,7, 3.4, i 4,2 jedinice sa epicentrima oko 40-ak kilometara severozapadno od Tirane.

Za sada nema podataka o eventualnim žrtvama.

Albaniju je 26. novembra pogodio razoran zemljotres jačine 6,4 jedinice po Rihteru, u kome je stradalo 50 osoba, a povređeno je najmanje 2.000.

Od tada ne prestaje podrhtavanje tla.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво