Povećava se broj žrtava zemljotresa u Albaniji, pronađena još četiri tela

Do sada pronađena tela 46 žrtava zemljotresa u Albaniji.

Povećava se broj stradalih u razornom zemljotresu koji je pogodio Albaniju. Iz Ministarstva odbrane su potvrdili da su na području nekadašnjih močvara pronađena još četiri tela.

Identitet žrtava za sada nije poznat, a njihova tela su prebačena u Drač.

Albaniju je pogodio još jedan zemljotres jačine 5,1 jedinice Rihterove skale. Zemljotres je pogodio šire područje Drača, gde je oštećena bolnica. Građani u Tirani su izašli na ulice. Potres se osetio i u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Epicentar je bio je na dubini od dva kilometra, 25 kilometara od Drača, odnosno 48 kilometara od glavnog albanskog grada Tirane.

Potres se dogodio u Jadranskom moru, a prema prvim informacijama izazvao je novu zabrinutost i strah kod Albanaca koji već dve noći ne spavaju mirno, a hiljade ljudi boravi van svojih domova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво