U Grčkoj uhapšen crnogorski državljanin, oduzeto 104 kilograma kokaina

Zbog šverca droge u Atini je uhapšen crnogorski državljanin M. T. Grčka policija je ovu akciju vodila u saradnji sa američkom Upravom za suzbijanje narkotika (DEA).

Grčka policija je uhapsila M. T. (45), zajedno sa dvojicom albanskih državljana.

"Pretresom stana, policija Grčke je pronašla oko 104 kilograma kokaina", saznaje Radio-televizija Crne Gore.

Grčka policija je ovu akciju realizovala u saradnji sa američkom DEA. 

Portparolka grčke policije Ioana Roziokou dodala je da su iz stana u Agios Dimitrios Atika, koji je služio kao ekskluzivno skladište, oduzeli 104 kilograma i 114,7 grama kokaina koji je bio smešten u 102 paketa, s raznim logotipima, prenose Vijesti. 

Roziokou dodaje da je šef kriminalne organizacije stranac koji je bio odgovoran za kupovinu, skladištenje i distribuciju velikih količina kokaina, kao i za praćenje klijenata i upravljanje novcem.

Drugi uhapšeni bio je odgovoran za sigurnost i čuvanje kokaina, prenos potencijalnim kupcima i trgovinu ljudima, dok je treći bio odgovoran za prikupljanje novca u ime organizacije, kao i za trgovinu kokainom.

Protiv njih je pokrenuta krivična prijava za krivična dela i kršenje zakona o "zavisnim supstancama".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво