Osumnjičeni za ubistvo u Sarajevu izvršio samoubistvo

Muškarca koji je osumnjičen da je jutros u Sarajevu ubio jednu, a ranio drugu ženu izvršio je samoubistvo na području Republike Srpske, saznaje portal "Kliks".

Portparol MUP-a Kantona Sarajevo navodi da je osumnjičeni tokom policijske akcije pucao na policiju, a da je zatim izvršio i samoubistvo, javlja Kliks.

"Isti je lociran u efikasnoj akciji policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i PU Istočno Sarajevo, te je u jednom momentu pucao iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima, kojom prilikom nije niko povrijeđen, a kad je primjetio veći broj policijskih službenika izvršio je samoubistvo", rekao je portparol MUP-a KS.

Nezvanično, reč je o muškarcu N. Č. prenosi Kliks.

Ranije danas, u pucnjavi koja se dogodila u sarajevskom naselju Nedžarići jedna žena je ubijena, a jedna ranjena.

Ranjena žena je prevezena u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu i nije u životnoj opasnosti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво