Pokušali da pređu granicu zakačeni za osovinu autobusa

Dva migranta su privedena u subotu u Bosni i Hercegovini, na graničnom prelazu Bosanski Brod, jer su pokušala da iz Sarajeva za Hamburg otputuju zakačena za osovinu ispod autobusa.

Vozač autobusa je prijavio da se ispod vozila nalazi jedna osoba koja se zatim izvukla i otrčala prema gradu, navodi portal Kliks.

Policijski službenici su u blizini graničnog prelaza pronašli navedenu osobu i utvrdili da je reč o državljaninu Maroka.

Marokanac je predat u nadležnost Službe za poslove sa strancima.

Nedugo nakon toga, u prostorije granične policije, samovoljno je došao još jedan muškarac koji je rekao da je, takođe, državljanin Maroka.

Muškarac je priznao da je na osovini autobusa putovao zajedno sa svojim sunarodnikom koji je prethodno priveden.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво