Nemac, Slovenac i Bosanac u "ludoj" trci na auto-putu u Hrvatskoj

Saobraćajna policija u Vinkovcima u Hrvatskoj zatekla je u prekršaju tri strana državljanina koji su se na auto-putu kretali brzinom od 245, 242 i 236 kilometara na čas.

Tokom redovne kontrole brzine kretanja vozila, policijski službenici u Vinkovcima zatekli su u činjenju prekršaja tri strana državljana – iz Nemačke, Slovenije i BiH, prenosi hrvatski T portal.

Na mestu događaja vozačima su napisane kazne u pojedinačnim iznosima od 5.500 kuna (oko 740 evra) i zaštitne mera zabrane korišćenja stranih vozačkih dozvola na teritoriji Hrvatske u trajanju od po jedan mesec.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво