Austrija, muškarac počinio petostruko ubistvo

Najmanje pet osoba je ubijeno u austrijskom mestu Kicbilu, a osumnjičeni se predao policiji i priznao ubistva.

Kako navodi austrijska agencija APA, osumnjičen je za ubistvo bivše devojke, njene porodice i njenog novog dečka, prenosi AP.

Austrijski list Kurir navodi da je osumnjičeni, koji se policiji predao u Insbruku, raskinuo pre dva meseca sa devojkom.

On je, kako dodaje, bivšu devojku i njenog novog dečka sreo ili u subote uveče ili rano jutros, a potom je došlo do svađe.

Osumnjičeni se jutros oko četiri časa pojavio u porodičnoj kući bivše devojke, gde je razgovarao sa njom, potom je otišao kući, uzeo bratovljev pištolj i vratio se, saopštila je policija.

Policija smatra da je oca bivše devojke ubio nakon što mu je on otvorio vrata, a da je onda pucao u njenog 25-ogodišnjeg brata, koji je bio u svojoj sobi.

Nakon što je ubio majku, pronašao je vrata od stana bivše devojke, koji se naslanjao na njen porodični dom, ali su ona bila zaključana.

Osumnjičeni se potom popeo na balkon sobe svoje 19-gogodišnje bivše devojke i ubio nju i njenog 24-gogodišnjeg dečka, dodaje policija.

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 06. okt 2019, 22:12) - anonymous [neregistrovani]

Ubistvo

Strašno. Šta se ovo dešava. Žena nesme da shvati da nije spremna da provede život sa nekim, kada upozna i njegovu drugu stranu ličnosti. Strahota :nigde čovjek nije siguran.

(nedelja, 06. okt 2019, 18:36) - anonymous [neregistrovani]

Grozno bre

Ne znaš s kakvom osobom si u vezi pa kad nešto pođe naopako, raskid ili šta li, eto belaja. Ovo je užas.

(nedelja, 06. okt 2019, 18:22) - anonymous [neregistrovani]

Uzas

Zbog cega da ubije 5 ljudi. Stravicno