Uhapšen telohranitelj Šarićevog brata

Podgoričanin Vladimir Bajčeta, telohranitelj brata Darka Šarića, uhapšen je u Tivtu zbog sumnje da je počinio krivično delo prinuda, prenose "Vijesti".

Nakon saslušanja u kotorskom Osnovnom tužilaštvu određeno mu je zadržavanje do 72 sata, prenose Vijesti.

Prema saznanjima Vijesti, Bajčeta je uhapšen nakon što je jedan od osumnjičenih u akciji "Manjifiko" prijavio da mu je pretio i pokušao da ga prinudi da učini nešto u njegovu koristi.

Ukoliko se dokaže da je Bajčeta kriv, prema Zakonu može mu biti izrečena zatvorska kazna od tri meseca do tri godine.

Iz Uprave policije nisu se zvanično oglašavali zbog hapšenja Bajčete, a nezvanično su potvrdili da ga jedan od uhapšenih u akciji "Manjifiko" optužuje za pretnje i prinudu.

Tom akcijom policija je presekla međunarodni lanac krijumčarenja kokaina iz Kolumbije u Crnu Goru i uhapsila sedam Tivćana, dok za četvoricom traga.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво