Hrvatsko ministarstvo se ograđuje od stavova diplomatkinje u Berlinu

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske oštro se ogradilo od stajališta koje je na društvenim mrežama objavila službenica tog ministarstva Elizabeta Mađarević koja je u diplomatskoj službi u Berlinu.

"S obzirom na ozbiljne indicije povrede propisa kojima je uređen rad Službe vanjskih poslova, ali i Zakona o državnim službenicima, djelatnica je odmah pozvana u Ministarstvo gdje će se, bez odlaganja, utvrditi sve činjenice vezane uz spomenute objave", navelo je ministarstvo, prenosi Jutarnji.

Dodaje se da će, nakon utvrđivanja činjenica, Ministarstvo preduzeti odgovarjauće mere propisane Zakonom. 

Diplomatkinja Elizabeta Mađaević napisala je na Fejsbuk profilu: "Čista i autentična Evropa. Samo beli Evropljani, kako je bilo pre samo 30 godina u celoj Evropi. Ovo bi trebala da bude dobra reklama za odmor. Neko bi pomislio da to više nije moguće, ali na sreću jeste".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво