Procurili snimci: Boki 13 sa mitom u torbi

Italijanski portal "Verita" objavio je priču o korupcionaškom skandalu u kojem je akter makedonska rijaliti zvezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13.

Portal je objavio video-snimak na kome se vidi kako makedonska rijaliti zvezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, uzima od biznismena J. K. torbu sa novcem i izlazi iz njegove kuće.

Kako se navodi, u prvom delu dokaznog materijala je video-snimak na kome se vidi kako biznismen J. K. broji novac i predaje Bokiju 13, koji navodno treba da se dogovori sa tužiocem Katicom Janevom da bude oslobođen kazne.

Na snimku se vidi i kako Boki 13 u pratnji jedne muške osobe i sa dve torbe napušta kuću.

U drugom delu je audio-snimak na kojem se čuje kako Boki 13 kaže Kamčevu da ne brine, da će biti oslobođen i da se Janeva neće protiviti.

Verita je došla u posed video i audio snimka koje je predao Tužilaštvu za organizovani kriminal u Severnoj Makedoniji.

Makedonsko Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da u slučaju "Reket" poseduje audio i video materijale o razgovorima između osumnjičenih Bojana Jovanovskog i makedonskog biznismena Z. M. koji su, uz podršku jednog tužioca, ucenjivali poznatog makedonskog biznismena da im isplati osam miliona evra u zamenu za oslobađajuću presudu.

Reč je čuvenom skopskom biznismenu J. K., koji je prijavio slučaj Tužilaštvu u Skoplju nakon što su Jovanovski i Z. M. tražili od njega osam miliona evra kako bi mu pomogli, uz podršku tužioca, da bude oslobođen optužnice makedonskog Specijalnog tužilaštva u slučaju "Imperija".

Mediji tvrde da je upravo Katica Janeva tužilac koji je umešan u ovaj slučaj. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара