Grabar Kitarović: Svakako bih svratila na Tompsonov koncert

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović istakla je da bi želela da ode na koncert Marka Perkovića Tompsona u Splitu.

Kolinda Grabar Kitarović je u emisiji "S predsednicom izvan protokola" pozdravila to što je pevač zatražio od publike da nosi isključivo obeležja "pobedničke hrvatske vojske", s obzirom na to da je, kako je navela, "Domovinski rat u temeljima moderne Hrvatske".

"Mislim da bih svakako svratila na koncert, to nikada nisam krila i već sam bila na njegovim koncertima", rekla je hrvatska predsednica, prenosi portal Indeks.

Marko Perković Tompson je potvrdio da će na koncertu 4. avgusta na splitskoj Rivi, dan pre obeležavanja "Dana domovinske zahvalnosti", izvoditi pesmu "Bojna Čavoglave", koja započinje pozdravom "Za dom spremni".

"Naravno da ću na koncertu pevati 'Čavoglave' To je pesma koja je i iz Domovinskog rata, pesma o mojim prijateljima, saborcima i ona ni po čemu nije sporna. Ona je svedok vremena, svedok kad se stvarala hrvatska država", naveo je Tompson.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво