Otkriven identitet šestostrukog ubice iz Zagreba

Zagrebački "Jutarnji list" saznaje da je strašni zločin na Kajzerici počinio taksista Igor Nađ (36), poreklom iz Vukovara.

Tridesetšestogodišnji Igor Nađ, koji je tokom hapšenja izvršio samoubistvo, ubio je tri žene, dva muškarca i jedno desetogodišnje dete u Novom Zagrebu.

Preživela je samo dvomesečna beba koja je, prema pisanju Jutarnjeg lista, dete ubice. Ovu informaciju potvrdio je i načelnik zagrebačke policije.

Nađ je ubio bivšu devojku sa kojom ima bebu, njenu sestru i momka, roditelje bivše devojke i desetogodišnjeg dečaka.

"Nije bilo pretnji, obiteljskog nasilja od strane počinitelja prema žrtvi. Počinitelj nije ranije evidentiran za kaznena djela, nego samo 2016. i to za počinjenje prekršaja iz područja javnog reda i mira na području Trešnjevke", rekao je načelnik zagrebačke policije Marko Rašić na konferenciji za medije. 

Policija je na današnjoj konferenciji za novinare potvrdila da je ubica bio taksista iz Vukovara. Infromacijama da je bolovao od PTSP-a policija ne raspolaže, piše HRT.

Od 2017. godine Nađ je imao prebivalište na adresi gde se dogodilo ubistvo, u Cimermanovoj ulici. 

Prema zasad nepotvrđenim informacijama, kao mogući motiv ovog zločina spominje se ljubomora.

Igor Nađ je nakon zločina pobegao, zbog čega je pokrenuta velika policijska potraga. Lociran je posle nekoliko sati u Brezovici, a prilikom hapšenja izvršio je samoubistvo.

Hrvatska radio-televizija piše da je na mestu počinjenja samoubistva pronađeno vatreno oružje kojim je samoubistvo izvršeno, a koje je posedovao ilegalno.

Povodom šestostrukog ubistva oglasio se i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji je rekao da je ovo pojedinačni incident, te da je Zagreb siguran grad. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи