Banjaluka, u akciji "Aerodrom" uhapšen direktor turističke agencije

Banjalučka policija je u akciji "Aerodrom" uhapsila jednu osobu zbog sumnje da je prilikom prodaje turističkih aranžmana dobijeni novac umesto polaganja na račun preduzeća, čije je bio odgovorno lice, prisvojio za sebe.

S. A. iz Banjaluke je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja, navodi se u saopštenju policije.

Na osnovu višemesečne istrage policijski službenici su utvrdili da se S. A. sumnjiči da je tokom 2017. i 2018. godine prilikom prodaje turističkih aranžmana dobijeni novac umesto polaganja na račun preduzeća, čije je bio odgovorno lice, prisvojio za sebe i oštetio preduzeće za iznos od oko 32.000 evra (63.000 konvertibilnih maraka).

U saopštenju se navodi da je tokom istrage oduzeta određena dokumentacija i saslušan veći broj lica, što će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Kako RTRS nezvanično saznaje, u akciji je uhapšen Siniša Antić, direktor turističke agencije "Ars turs".

Prema nezvaničnim informacijama, on je novac koji je agencija uzimala za realizaciju putovanja i obaveza prema drugim agencijama zadržavao za sebe, a te oštećene agencije su kasnije novac tražile od "Ars tursa".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво