Kotor, ukradena crnogorska zastava sa gradskih bedema

Jedna od dve crnogorske zastave postavljene povodom Dana držvnosti Crne Gore ukradena je sinoć sa kotorskih bedema ispred glavnih gradskih vrata.

Slučaj je jutros prijavljen kotorskoj policiji čiji su službenici izašli na lice mesta, prenosi Radio skala.

Izuzeti su snimci sa video-kamera, tako da se očekuje da će lice koje je iseklo konopce i ukralo zastavu biti otkriveno i privedeno u Odeljenje bezbednosti Kotor.

Zastava je okačena 12. jula, u susret proslavi Dana državnosti, koji se u Kotoru slavi prvi put nakon smene dosadašnje koalicione vlasti, navodi Radio skala.

Ukradena zastave je površine 27 kvadratnih metara i košta oko 400 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво