Tužilaštvo formiralo predmet protiv Mirne Nikčević

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet protiv suspendovane prve savetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari Mirne Nikčević povodom komentara koje je iznela na svom Fejsbuk profilu, objavio je Portal RTCG.

Zbog stavova i komentara na ličnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk, protiv Mirne Nikčević je početkom sedmice pokrenut disciplinski postupak, nakon što je vređala vernike koji su se na Trojčin dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Hramu u Podgorici.

"Tokom izviđaja pribaviće se svi podaci i obaveštenja radi ocene da li se u radnjama Nikčevićeve stiču elementi bića bilo kojeg krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti", naveli su iz Višeg državnog tužilaštva, prenosi Portal RTCG.

Prvoj savetnici u Ambasadi Crne Gore u Ankari Mirni Nikčević skraćen je mandat i ona je suspendovana do pravosnažnog okončanja disciplinskog postupka.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи