Đukanović: Beskompromisno ćemo braniti svoje interese

Crna Gora je odlučna da rešava veoma delikatno pitanje crkve, pri čemu neće nasedati na provokacije i uzdržavaće se od daljeg zaoštravanja situacije, ali će beskompromisno braniti svoje interese, poručio je crnogorski predsednik Milo Đukanović.

Milo Đukanović je, na poziv ambasadora Rumunije Ferdinanda Nagija, bio gost na radnom ručku ambasadora država članica Evropske unije akreditovanih u Crnoj Gori.

Tom prilikom, Đukanović je naglasio da je Crna Gora uspela da sačuva multietnički sklad i emancipuje zemlju od zavisnosti prema regionu i da danas kao članica NATO-a, na odmaklom putu ka EU, dokazuje da je u stanju da se nosi sa svim izazovima.

"Crna Gora će nastaviti sa beskompromisnim unapređenjem vladavine prava i očuvanjem dobrog tempa ekonomskog razvoja", dodao je Đukanović.

Kako je saopšteno iz kabineta crnogorskog predsednika, tokom radnog ručka posebno je iskazano interesovanje za proces donošenja novog zakona o verskim slobodama.

"Đukanović je istakao da je Crna Gora odlučna da rešava veoma delikatno pitanje crkve, pri čemu neće nasedati na provokacije, uzdržavajući se od daljeg zaoštravanja situacije, ali će beskompromisno braniti svoje interese", zaključuje se u saopštenju.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво