Đukanović: Tuđe ne otimamo, svoje ne damo

Predsednik Crne Gore i lider DPS-a Milo Đukanović je poručio na stranačkom skupu da Crna Gora "nema namjeru da otme nijedan metar tuđe teritorije", ali da neće dozvoliti da se otima ono što joj pripada.

"Nema namjeru Crna Gora da otme metar prostora od bilo koga, ali nema namjeru ni da sa povezom oko očiju prepušta bilo kome da otima ono što je državno", poručio je Milo Đukanović sa izborne konferencije Demokratske partije socijalista (DPS) u Beranama.

Đukanović je poručio da nije bitno da li neko nosi odelo ili mantiju, jer svi moraju da poštuju zakone.

"Danas je vrijeme da shvate da nosili odijelo ili mantiju moraju biti jednako odgovorni prema državi Crnoj Gori. Moramo im poslati opomenu da je ovo posljedni trenutak da to shvate, da nas ne dovedu u neprijatnu situaciju da država Crna Gora mora raditi ono što mora raditi prema svakome uključujući i one koji nose mantiju", poručio je Đukanović u Beranama.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво