Đukanović: Tuđe ne otimamo, svoje ne damo

Predsednik Crne Gore i lider DPS-a Milo Đukanović je poručio na stranačkom skupu da Crna Gora "nema namjeru da otme nijedan metar tuđe teritorije", ali da neće dozvoliti da se otima ono što joj pripada.

"Nema namjeru Crna Gora da otme metar prostora od bilo koga, ali nema namjeru ni da sa povezom oko očiju prepušta bilo kome da otima ono što je državno", poručio je Milo Đukanović sa izborne konferencije Demokratske partije socijalista (DPS) u Beranama.

Đukanović je poručio da nije bitno da li neko nosi odelo ili mantiju, jer svi moraju da poštuju zakone.

"Danas je vrijeme da shvate da nosili odijelo ili mantiju moraju biti jednako odgovorni prema državi Crnoj Gori. Moramo im poslati opomenu da je ovo posljedni trenutak da to shvate, da nas ne dovedu u neprijatnu situaciju da država Crna Gora mora raditi ono što mora raditi prema svakome uključujući i one koji nose mantiju", poručio je Đukanović u Beranama.

broj komentara 34 pošalji komentar
(utorak, 18. jun 2019, 12:00) - anonymous [neregistrovani]

Образовани

Необразован, једна реч.

(utorak, 18. jun 2019, 07:17) - Republika Srpska [neregistrovani]

Tuđe ne otimamo...

...pa zašto onda priznaše "nezavisno Kosovo" !?

(utorak, 18. jun 2019, 06:17) - anonymous [neregistrovani]

Crnogorske crkve

To su crnogorske crkve sa srpskom istorijom i monaštvom.
Svugde u svetu postoje ustanove i crkve različitih etničkih struktura. Svi crnogorci i sav narod sveta je dobrodosao u te bogomolje. Kome da ih uzmu i kome da ih daju? Zar nisu već Božije?
Veliki greh gospodine Djukanoviću. Božije se ne otima.

(utorak, 18. jun 2019, 05:38) - anonymous [neregistrovani]

Vi otimate tudje i zatirete sve srpsko

Problem je u tome sto vi otimate sve sropsko, cak i srpski identitet i Srbe u Crnoj Gori vestacki pretvarate u Crnogorce raznoraznim metodama i tako asimilujete srpski narod. Vi sve Srbe u Crnoj Gori proglasavate Crnogorcima. Tako bi neki sve Srbe u Vojvodini proglasili novom nacojom tzv. vojvodjanskom i vec odavno rade na tome.

(utorak, 18. jun 2019, 02:17) - Cedomir Radovic [neregistrovani]

Komentar za CG

Moj predlog:neka se pravoslavni vernici u CG na referendumu izjasne da li zele da crkve i manastiri u CG ostanu u vlasnistvu SPC ili da predju pod upravu CPC.Mislim da je to najdemokratskije resenje.

(utorak, 18. jun 2019, 01:43) - Patriota [neregistrovani]

Re: Dosta vise bre !

"Samo se vestacko dize tenzija izmedju nas i Crnogoraca. Dosta vise, ne zanima nas sta kaze ni Djukanovic, ni Amfilohije ni ostali. Neka rade sta hoce na njihovu teritoriju a mi na nasu."
ZALOSNO JE:
Kad totalno ne obrazovani ljudi komentarisu o necemo o cemu nemaju blage veze. Takodje, ne govori u nekakvoj mnozini vec, samo u svoje nepismeno ime!
Pozdrav iz Kanade.
P.S. Srbin je Srbin pa ma gde ziveo. Dakle, i Srbi u CG ne zele da im Djukanovic otme Crkvu.

(utorak, 18. jun 2019, 01:38) - Aco [neregistrovani]

Smesno

A Kosovo???Ponisti priznanje.

(utorak, 18. jun 2019, 01:07) - Jovica [neregistrovani]

Tudje necemo, svoje nemamo

Kad zavrsi svoj deo posla, zavrsit ce ko i ostale sluge zapada. Jos se drzi na vlasti sto znaci da posao nije priveden kraju.

(ponedeljak, 17. jun 2019, 23:36) - Igor [neregistrovani]

Ludost

Sve sto se nalazi na vasoj teritoriji mozda i nije vase vlasnistvo....?????

(ponedeljak, 17. jun 2019, 23:33) - anonymous [neregistrovani]

Dobro Milo kaze...

On ne otima tudje,on otima svoje,samo sto je on postao tudji.Njegos i kralj Nikola su sve sto postoji u Crnoj Gori smatrali svojim,tj srpskim,pa nisu sami sebi nista otimali.